LLGroup iT & Data Hosting

Erhvervslivets iT & Hosting Partner

Kontakt Formular
Skriv til os, hvis du ønsker rådgivning/priser på netop din ønskede løsning.
Skriv navnet på virksomheden !
Skriv Navn/Kontakt person !
Skriv venligst det telefon nummer du kan træffes på!
Venligst skriv din email adresse!
Skriv evt. ydligere oplysninger !
Klik her

Det siger kunderne om LLGroup iT.

100% Pålidlige.

Professionelle og er meget omhyggelige, overholder alle aftaler til tiden.

Har en rigtig god og sund grundlæggende forståelse for hvad kunden gerne vil have.

Er pris beviste, og finder altid den mest fornuftige løsning til en god og fornuftig pris.

Godt sted at handle, LLGroup iT kan skaffe alt, man kan som kunde samle signe indkøb et sted.

Altid meget positivt når vi ringer til LLGroup iT.

Supporten er den bedste til dages dato, virkelig professionel, og man er ikke i tvivl om at det er på et meget højt niveau.

Kan altid træffes på telefonen, er hurtig til at vende tilbage, rigtig god og hurtig service.

Er proaktiv og resultatskabende for mig som kunde.

Kundecase:

Horsens d. 18. August 2016.

Kunde- Vi vil helt klart anbefale LLGroup iT til alle små og mellem store erhvervsvirksomheder, der har brug for flytning og professionel iT assistance samt Hosting.

På grund af konstant sky høje prisstigninger fra vores daværende leverandør på It og hosting, blev vi enige om at finde en anden løsning.

Vi tog kontakt til LLGroup iT og mødes til et møde, hvor LLGroup iT fortalte om Deres måde at have kunder på, samt hvad LLGroup iT kunne tilbyde, og hjalp os derefter med at finde lige præcis den løsning vi havde brug for og som vi bruger i dag og er blevet rigtig glade for.

LLGroup iT var god til at planlægge og fortælle hvad og hvornår tingene skulle ske og med LLGroup iT's profesionelle tilgang til tingene følte vi os trygge fra dag 1.

Vi fulgte køreplanen, og med Deres fleksibilitet var alle data flyttet i løbet af en weekend. Tilbage var der kun små justeringer som kunne klares med et kort visit eller et telefonopkald.

Tak til LLGroup iT, for at bevare det gode humør- overblik og troen på, at med LLGroup iT's viden, ville det gå nemt, hurtigt og smertefrit, jeg tvivlede ikke- og så herefter alle de problemer "forsvinde" som vi havede ved tidligere iT leverandør.

Kundecase:

Albertslund d. 25. August 2016.

Kunde- I skrivende stund har jeg kendt og haft fornøjelsen af at arbejde med LLGroup iT i syv år. Det var fra min tid som Økonomichef i Gazelle virksomhed.

Det var selvsagt en tid med stort arbejdspres og mange ænderinger, herunder nye kontorer, tre dobling af antal ansatte, samt nye og ændrede It-systemer og It-infrastruktur. Undervejs på rejsen var LLGroup iT den eksterne konsulent virksomhed, jeg nærmest følte som en kollega; altid til stede, altid villig til at hjælpe og intet problem var for småt eller for stort! LLGroup iT havde min og ledelsens absolutte tillid, som rådgiver/sparringspartner og leverandør eller som den virksomhed der udførte de mange tekniske udfordringer og omstillinger.

LLGroup iT er teknisk meget kompetent, stærk kunde- og løsningsorienteret; LLGroup iT er professionel og tilgængelig, også efter "Lukketid", og så er LLGroup iT sjov, rigtig sjov! at arbejde sammen med.

Da jeg medio 2016 startede min egen konsulentvirksomhed tog jeg selvfølgelig LLGroup iT med på råd, og LLGroup iT leverer og løser nu mine IT, samt hardware behov.Links

RemoteSupport

Klik her når du har kontaktet supporten for at vi kan yde dig fjernsupport.


Driftstatus

Klik på billedet for at se om alle serverne i datacentret er online.


Webmail

Klik på billedet for at logge på dit Office kontrolpanel.


Rushfiles Interface

Klik på billedet for at logge på dit Webinterface online.


Brug for rådgivning  ?