LLGroup iT & Data Hosting

Erhvervslivets iT & Hosting Partner

Kontakt Formular
Skriv til os, hvis du ønsker rådgivning/priser på netop din ønskede løsning.
Skriv navnet på virksomheden !
Skriv Navn/Kontakt person !
Skriv venligst det telefon nummer du kan træffes på!
Venligst skriv din email adresse!
Skriv evt. ydligere oplysninger !
Klik her

Knowhow- Expertise & Rådgivning.

Hvad siger kunderne om LLGroup.

Om LLGroup It & Kundesegment:

LLGroup iT ApS - Er stiftet i 2002, af Lars Lynge, som i dag ejer og driver virksomheden, hvor alt liv og sjæl, handler om at kunden skal være i focus og have den bedste og sjoveste oplevelse, som man som kunde kunne tænke sig.

LLGroup iT ApS - har tæt samarbejde med masser af samarbejdspartnere, som er opbygget gennem 28 år, bla. fra tidligere job inden for Tele, It og elektronik brancen- inden for alle de ydelser som vi kan tilbydes vores kunder.

LLGroup iT ApS - Har stor expertise for unikke kunde tilpasset løsninger og er en stærk samarbejdspartner og levrandør  inden for backup/restore-  datahåndtering- server drift- firewall- Wireless networking og hardware- ligeledes er det gældende for world wide netværk samt Lokal netværk og design, og skrædersyet løsninger.

LLGroup iT ApS - henvender sig til små og mellem store erhvervsvirksomheder, da vi har tilrettet service og ydelser samt hosting, specielt til denne gruppe af kunder. Dette gælder ikke mindst prissætningen på de forskellige ydelser, man får som kunde meget for prisen !

LLGroup iT ApS - har designet, sammensat og leveret flere store netværksløsninger til bla. Efterskoler, Universiteter & Erhvervsvirksomheder.

Rådgivning:

LLGroup iT - Tilbyder dig eller din virksomhed, alle former for rådgivning. Rådgivning til hvilke løsninger som ville passe ind i virksomheden og fremtidige udviddelses muligheder. Det kan også være rådgivning til hardware indkøb, software indkøb osv.

Tag LLGroup iT med på råd og vejledning inden du køber katten i sækken!

Du, eller din virksomhed er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtet snak om fremtiden.

Service:

LLGroup har eget professionelt service værksted og en helt UNIK- professionel service, som er langt udover det sædvanlige, og det nyder alle kunderne godt af, da det ydes på alle vare grupper, alle hosting løsninger og ydelser- uanset hvordan og hvorledes. 

Vores kunder siger!

"Denne service skal man lede langt efter. Hvis man ikke er kunde hos LLGroup iT, skulle man tage og blive det ! Man vil opleve en helt ny måde at blive serviceret på, og set fra en helt anden synsvinkel".

LLGroup har også muligheden for i samarbejde med kunden at tilbyde en service aftale. Service aftalen kan indgå i forskellige produkt typer, eller og support ud over det normale, det kunne også være en døgn service aftale.

Det er et "must" at alle som er kunde hos LLGroup It, har adgang til en unik- professionel service og alle kunder har meget høj priotet.

Grønt Datacenter, ISAE 3402:

LLGroup iT har alle Deres hosting kunder i et grønt Datacenter, med redundant setup, - fordelt på 2 lokationer, som er bemandet 24/7/365 dage om året. Der er ansat ca. 40 medarbejdere i datacentret, og de driver omkring 400 Fysiske  servere, samt 6200 Virtuelle Servere hele døgnet- og året rundt.

LLGroup iT kan derfor tilbyde alle kunder Profissionelle løsninger inden for hosting/Outsourcing, lige fra et webhotel til de specielle designet erhvervsløsninger og skrædersyede erhvervsløsninger.

Datacentret er selfølgelig godkendt af Data Tilsynet- ISEA3402.

Download præsentation af Datacentret her- Download 

Hardware, software og udstyr:

LLGroup sælger og servicere de fleste producenters mærker, lige fra den enkelte pc til de helt store Storage San- Server & rackserver løsninger.

Inden for software, dækker specialet fra Microsoft Windows Sever 2003 og Microsoft Exchange 2003, frem til de nyeste Microsoft Windows Server 20xx versioner og Microsoft Exchange 20xx versioner. Kunde supporten hjælper med bla. rådgivning, system opsætninger eller ændringer, installationer, også på de programmer som er tilknyttet Microsoft Office serien, samt mange andre programmer fra et hav at levrandører.

Links

RemoteSupport

Klik her når du har kontaktet supporten for at vi kan yde dig fjernsupport.


Driftstatus

Klik på billedet for at se om alle serverne i datacentret er online.


Webmail

Klik på billedet for at logge på dit Office kontrolpanel.


Rushfiles Interface

Klik på billedet for at logge på dit Webinterface online.


Brug for rådgivning  ?